Reddend zwemmen opleiding

Informatie over reddend zwemmen

Lessen

Je krijgt les in o.a. verschillende zwemslagen, popduiken, bevrijdings- en vervoersgrepen, onderwater zwemmen, gekleed zwemmen, het werken met hulp- en reddingsmiddelen. Voor de Lifesaver diploma’s zijn er theorielessen.

Lestijden

Iedere woensdag m.u.v. de schoolvakanties. de lessen vinden plaats van 18.30 tot 19.30 uur.

Diploma's

Lotussen

Tijdens deze les zijn er lotussen langs geweest om oefeningen zo realistisch mogelijk te maken.

Wak zwemmen

Het wak zwemmen organiseren wij 1 keer per jaar. In deze les leren leerlingen zich te redden uit een wak

Buitenles Lifesaver 1, 2 en 3

Tijdens deze lessen gaan we met de lifesavers buit oefenen. Hiermee proberen we opdrachten zoals een scenario extra realistisch te maken.

50 jubileum

Tijdens het 50 jaar jubileum van Reddingsbrigade Goes hebben we voor de leden een buiten dag georganiseerd. 

Vanaf wanneer kan je lid worden?

Iedereen vanaf 5 jaar als zij in het bezit zijn van het A en B diploma.Ook bestaat de mogelijkheid voor ouders/verzorg(st)ers om tijdens het lesuur van het kind op sportieve wijze de wachttijd door te brengen door zelf baantjes te zwemmen in een hiervoor gereserveerde baan. Van dit ouderabonnement kan steeds één lid van het gezin gebruik maken. Dit hoeft geen vaste persoon te zijn. Als U niet wekelijks wilt zwemmen kunt U ook per avond betalen. Hiervoor hebben we een 10-badenkaart.

Overige informatie

Ons zwemseizoen loopt van september tot en met juni. In juli en augustus wordt er niet getraind in het zwembad. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar, en door de betaling van de contributie voor de vervaldatum stilzwijgend van jaar tot jaar verlengd.Opzeggen van het lidmaatschap moet geschieden, schriftelijk, minimaal 1 maand voor de aanvang van het nieuwe seizoen.Tijdens de schoolvakanties wordt er geen zwemles gegeven.

Proef les?

Graag een keer komen kijken? Geen probleem! Neem contact op voor een proefles.