Onze missie

Veiligheid bij water evenementen

Reddingsbrigade Goes heeft een preventieve taak door het bewaken van water gerelateerde evenementen. Met een enthousiaste club van professioneel opgeleide “lifeguards” bewaken we jaarlijks diverse evenementen. Doordat Reddingsbrigade Goes tijdens bewakingen met een bepaalde hiërarchie werkt heeft u maar één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt houdt nauw contact met de organisatie.

In te zetten matriaal

Ons materiaal

Goed georganiseerde hulpverlening is alleen mogelijk wanneer het materiaal in goede conditie is. Dit vraagt continue aandacht en investering. Dit materiaal kan afhankelijk van het evenement in combinatie met onze hulpverleners gehuurd worden

Ons matriaal

De Rib

RIB met 60 pk buitenboordmotor. Geschikt voor de snellere evenementen en als snelle interventie boot. Onze hulpverleners op de RIB zijn uitgerust met reddings-, EHBO- en communicatiemiddelen.

Ons matriaal

De reddingsvlet

Polyesther vlet met 15pk buitenboordmotor. Ideaal voor het transport van meerdere personen. De snelheid is beperkt.

Ons matriaal

De hulpverleningstent

Tent van 3 bij 3 meter, rondom afsluitbaar. Deze tent is ideaal voor Eerste hulp te verlenen.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag vrijblijvend advies en/of offerte aan.

Neem contact op

Wij laten graag van ons horen

  Het laatste nieuws

  Blijf op de hoogte van de activiteiten van Reddingsbrigade Goes

  Wij zijn verhuist

  Vandaag zijn wij verhuisd van brandweerkazerne Goes naar brandweerkazerne ’s Heer Arendskerke. Wij bedanken Brandweer Goes voor de fijne tijd die wij daar mochten beleven. Wij hopen op een mooie voortzetting op onze nieuwe locatie.

  Vaar training

  Waarschuwing Deze video is opgenomen VOOR de COVID-19 uitbraak in Nederland. × Melding negeren Video van onze trainingen op het Veerse meer, hierbij hebben geoefend met varen en verschillende scenario’s uitgevoerd.   https://www.reddingsbrigadegoes.nl/wp-content/uploads/2020/05/Oefening.film.mp4

  NVR “In verbinding” huiswerk opdracht

  Voor de digitale training NVR in verbinding hebben wij deze video gemaakt.